CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
ÜDVÖZLÜNK A WEBOLDALUNKON!
AZ OLDALRA CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK LÉPHETNEK BE.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

  1. A beerside.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató
    Regisztráció kitöltésével Megrendelő hozzájárul, hogy a BogiMedical Kft. a közölt személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, rendelések teljesítése, valamint szolgáltatásai reklámozása céljából kezelje. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatai törlését az adatkezelőhöz eljutatott nyilatkozattal kezdeményezheti.
     
  2. Adatkezelési tájékoztató
    Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük a BogiMedical Kft adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk.

    Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.

    Az Ön által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. Regisztráció hírlevél szolgáltatásra.

    A BogiMedical Kft a www.beerside.hu honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül Ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a www.beerside.hu webshop tevékenységéről, szolgáltatásairól.

    A BogiMedical Kft ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért hírlevél szolgáltatásának igénybevételét ügyfelei kifejezett engedélyéhez és regisztrációhoz köti. A BogiMedical Kft elektronikus hírlevél szolgáltatásában való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A hírlevélre való feliratkozással egyidejűleg az ügyfél adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a honlapon elhelyezett űrlap kitöltésével történik. A “Hírlevél feliratkozás” ikon kijelölten hagyásával a felhasználó feliratkozik a hírlevélre.

    Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az info@beerside.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.